Huub Sleper telefoonnummer 023 5371185 / 06 29275323
INFORMATIELocatie Villa Zomerdijk

Over Villa Zomerdijk.

img_2774.jpgIn een klein landhuis aan het water tussen Amsterdam en Haarlem is Villa Zomerdijk gevestigd. Binnen waant u zich in een Oudengels buitenverblijf met een geweldig uitzicht op het mooie landschap van Spaarnwoude. Villa Zomerdijk is een sfeervolle locatie voor uw privé feest. Chef-kok Huub Sleper koopt regionale ingrediënten en drukt op elk gerecht uit de Italiaanse landkeuken zijn eigen stempel. 

Op deze intieme locatie kunnen u en uw gezelschap genieten van een stijlvolle lunch of diner. 

U kunt altijd een afspraak maken om de locatie te komen bekijken en we kunnen dan gelijk praten over de culinaire mogelijkheden van bijvoorbeeld een lunch of diner, een Boutgondisch buffet of een BBQ of een Echte Engelse High Tea...

De locatie is geschikt voor lunches en diners tot ongeveer 35 personen aan klassiek gedekte tafels of een diner informeel tot 50 gasten. een receptie in het huis kan tot 60 gasten.'s Zomers hebben we de beschikking over een grote ruimte naast Villa Zomerdijk en natuurlijk de overweldigende natuur van het buiten eten in samenwerking met de Enkhuizer Almanak voor de planning van mooi weer!

Villa Zomerdijk daar is het gratis parkeren en de locatie heeft geen locatiehuur.
Voor meer informatie en foto's, zie: http://www.villazomerdijk.nl