Huub Sleper telefoonnummer 023 5371185 / 06 29275323
INFORMATIEPrivé diner

Italiaanse plattelands keuken

img_2444.jpgIn Villa Zomerdijk koken we zoals de Italiaanse landkeuken.
Ik kook naar uw wensen en keuzen, de gerechten gemaakt met eerlijke ingrediënten en pure smaken.

Even een paar impressies...
Een Nederlands wintermenu)
Zelfgebakken blini's met kaviaar van haring en zure room, kleine saladé van venkel en dille
*
Soepje van gele biet onder bladerdeeg met een kadootje van geitenkaas warm uit de oven
*
Zalmforel met steranijs beurre blanc
*
Gebraad van kalfsborst met een saus van gepofte appel en calvados
gesauteerde wilde spinazie met knoflook en walnoot en roseval aardappeltjes uit de oven
*
Dessert van rode verse pruimen in kardamon siroop met mijn eigen chocoladetaart met stroh rum.
 
Een Italiaans diner:
Antipasti van  crostini met carpaccio  van runderhaas met parmazaan en truffel en geroosterde groenten met verse oregano
*
Risotto met  champagne, beukenzwam en bosui
of
Linguine met vongolé peterselie en knoflook
*
Zeeduivel met sinaasappel en verse dragonblaadjes
*
Parelhoen met verse catharellen en een strudel van zuurkool en komijn
*
Dessertbuffet van van allerlei met op het hoekje een kaasplateau in de serre of op de trolley
 
Een Frans diner…
Paté de campagne met zelfgemaakte appel thijm chutney
*
Consommé Elysee onder bladerdeeg
*
Sole meunière
*
Entrecôte aan een stuk gebraden met rode wijn paddestoelen jus hierbij sugar,peultjes haricots met verse doperwten en verse krieltjes in kruidenboter gebakken.
*
Kaas en een uitgebreid dessert op een buffet in de serre of op de trolley

De menu' worden geels à la Russe en deels op plate service gepresenteerd.

5 gangen diners met hapjes vooraf kosten € 42,50 per menu
*Onze leveranciers;
De ingrediënten komen van bevlogen biologische tuinders, zoals de Novalishoeve, de Heidevlinder en Wim Bijma. Zij leveren ons bijzondere groente als Nieuw-Zeelandse spinazie, spek en -boterbonen en geweldige sla, als rucola van de volle grond die naar tuinkers smaakt.

De vis komt van de firma Tel en ons vlees wordt geleverd door Nice to Meat. Voor het wild hebben we jagers in de Wieringer Polder en de paddenstoelen worden gevonden door vrijwilligers...

De wijnen zijn gekozen door Jacqueline en Piet Turkenburg van Turkenburg Tradition Wijnkoopers uit Bodegraven. De wijnen zijn gekozen met als thema ' een goede wijn /spijs combinatie' ...

Voor een uitgebreide offerte voor catering op locatie, inclusief drank, personele kosten en aankleding kunt u altijd bij ons terecht !